«Наш Конкурс краси є соціальним заходом!» Висновки Прес-конференції

У вівторок, «06» березня 2018 року о 15.00 р. у приміщенні Сєвєродонецького кризового медіа-центру «Сіверський Донець», за адресою м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний 54, відбулася ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ щодо проведення ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ КРАСИ «МІСС ЛУГАНЩИНА-2018».

У роботі прес-конференції прийняли участь:

Інна Ільінова – директор Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень;

Вадим Любченко – керівник ГО «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініціатив САМІ» м.Сєвєродонецьк;

Любов Княгницька  — директор філії Модельного агентства «ШАРМ» м.Сєвєродонецк;

Іріна Мікітченко   — майстер дефіле Модельного агентства «ШАРМ» м.Сєвєродонецк;

Юлія Могильова – координатор Конкурсу.

Під час проведення прес-конференції було озвучена наступна інформація щодо проведення обласного конкурсу краси «Місс Луганщина — 2018».

Організаторами  Конкурсу виступають Громадська організація «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініціатив САМІ» м.Сєвєродонецьк та філія Модельного Агентства «ШАРМ» м. Сєвєродонецьк за підтримки Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, Управління молоді та спорту Луганської ОДА, Управління культури, національностей та релігій.

Основні цілі Конкурсу: формування в молодіжному середовищі позитивного образу молодої дівчини, що демонструє здоровий спосіб життя, природну жіночу красу, високий інтелектуальний і творчий рівень, соціальну активність; формування у молоді активної життєвої позиції, сучасних позитивних життєвих цінностей.

Конкурс буде проводитися в 3 етапи.

1-й  етап. Відбірковий тур. Кастинг. Проводиться по містах та населених пунктах області. З 1 березня по 06 квітня 2018 року. Фінальний кастинг 14 квітня 2018 року.

До участі у Конкурсі допускаються молоді дівчата з населених пунктів Луганської області, які відповідають наступним вимогам: вік від 16 до 24 років, зріст конкурсантки від 165 см до 180 см.

2-й етап – Підготовка Фіналу Конкурсу. Репетиції.

3-й етап – Фінал Конкурсу краси «Місс Луганщина — 2018».

Кількість учасниць Фіналу – 20 дівчат.

Фінал Конкурсу відбудеться 12 травня 2018 року о 18.00 год. на сцені «Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру» м.Сєвєродонецьк, бульвар Дружби народів, 21.

Також були запитання щодо продажу білетів, на яке Вадим Любченко відповів: «Наш Конкурс краси  є соціальним заходом, тому Оргкомітетом Конкурсу було прийняте рішення, що на захід зможуть прийти всі бажаючі …»

Детальна інформація на сайті http://missluganshina.com/, сторінка фейсбук: https://www.facebook.com/lugmiss та за тел. 050-476-75-26 Любченко Вадим, 066-543-25-26 Могильова Юлія.